Tekenen voor Dierenparadijs

Klik hier voor de tekeningen van de dieren

Alweer heel wat jaartjes geleden zijn we Henk en Laurenca tegen gekomen in België waar ze al aardig wat dieren onder hun hoede hadden genomen. Onder de indruk voor hun zorg voor de dieren, voor oudere dieren en getraumatiseerde dieren. Een paar jaar later zijn ze verhuisd naar Frankrijk waar meer ruimte was voor de dieren.  Op dat moment waren we ook in Frankrijk en waren we getuigen van de verhuizing van de paarden. Hoe indrukwekkend en hoe prachtig deze dieren in hun natuurlijke zijn.  Het is bijzonder om te lezen (via social media) hoe het met de dierenfamilie gaat, hoe hun vriendschappen zijn, hoe een nieuw dier geïntroduceerd en ontvangen wordt, hoe de dieren elkaar helpen. Hartverwarmend.

‘Dierenparadijs zet zich in voor dieren die om de een of andere reden dringend een vast huis nodig heb. Vaak zijn dat oudere dieren of getraumatiseerde dieren waar niet goed voor gezorgd is geweest. De dieren worden niet meer herplaatst en mogen hier oud worden. Inmiddels wonen er 150 dieren in het dierenparadijs’.

Om dit te kunnen doen zijn er donaties nodig. Naast het verzorgen van de dieren onderhouden en behouden ze ook een prachtig natuurterrein!
Graag draag ik bij aan hun prachtige werk en  teken en schilder ik voor hun dierenparadijs. De tekeningen die ik maak zijn geïnspireerd op de foto’s van Tati en Laurenca. Het drukwerk  hiervan zal ik te koop aanbieden en de opbrengst, minus de drukkosten, zullen geheel voor het Dierenparadijs zijn. Wat ik met de originelen doe, zal ik per tekening bekijken, dat weet ik nog niet. Je mag er altijd naar vragen!

Als je direct iets wilt bijdragen kan dat natuurlijk, graag zelfs, klik op de link: Dierenparadijs